Ticket #910 (closed Defect: fixed)

Opened 6 years ago

Last modified 6 years ago

After changing a type URI changing the label configuration has no effect anymore

Reported by: jri Owned by: jri
Priority: Major Milestone: Release 4.8
Component: DeepaMehta Standard Distribution Version: 4.7
Keywords: Cc: dgf, Malte, JuergeN
Complexity: 2 Area:
Module: deepamehta-core

Description

Do this:

  1. create a topic type
  2. change its URI
  3. create child types
  4. create instances of the new type
  5. change the type's label configuration ("Include in Label" checkboxes in the detail panel).

Now you see the changed label configuration is not in effect. (You see this when you create new topics or edit existing ones.)

The label configuration is only effective after a restart.
And: when you change the label configuration again it is now effective immediately!
The problem occurs only for types created in the same server session.

To my knowledge all DM versions are affected.

Change History

comment:1 Changed 6 years ago by jri

  • Status changed from new to accepted

comment:2 Changed 6 years ago by Jörg Richter <jri@…>

In 76c2f13bc1b0eae73a6c09651e4480214f9559b8/deepamehta:

Core: fix updating label config (#910).

After creating a type, changing its URI, then defining child types, then changing the label config ("Include in Label" checkboxes in the detail panel) the label config is in effect immediately.

See #910.

comment:3 Changed 6 years ago by jri

  • Status changed from accepted to closed
  • Resolution set to fixed
Note: See TracTickets for help on using tickets.